Over Kaart & Go

Hi
mooi, bijzonder, lief, stoer, gaaf, leuk
mens!

Leuk dat je hier terecht bent gekomen en meer wilt weten over Kaart & Go. 

Ik ben Margot, en word ook wel ‘go’ genoemd door mijn omgeving. Vandaar de naam Kaart & Go, wat dus een verwijzing is naar mijn naam en met een Hollandse G uitgesproken wordt!

Je zou me kunnen beschrijven als een allround creatieveling, met een achtergrond in de zorg. Kaart & Go heb ik in februari 2020 opgericht, waarbij ik alledaagse herkenbare momenten vertaal in gedichtjes en illustraties, om de bijbehorende ervaringen en emoties in perspectief kunnen te plaatsen en ze een plekje te kunnen geven. Ik gebruik hiervoor niet alleen vrolijke momenten als inspiratie, maar ook juist de moeilijke -misschien minder alledaagse- momenten. Met mijn ontwerpen hoop ik dat jij, of degene aan wie je het kaartje of de poster wilt geven, er steun uit kunt halen of het je juist een lach oplevert.

 

Ook maak ik ontwerpen op maat, wat ik net zo leuk vind om te doen als het maken van mijn eigen ontwerpen! Samen kijken we dan naar jouw wensen omtrent een ontwerp. Mocht je meer over maatwerk willen weten, kun je hier klikken voor meer informatie. Ook voor recensies kun je daar terecht! Scroll daarvoor helemaal naar beneden. 

Met mijn kaartjes wil ik zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Alles wordt daarom afgedrukt op 100% gerecycled papier en bij de verzending wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic. Geen cellofaan zakjes dus! Enveloppen worden niet standaard bij de kaartjes geleverd, maar kunnen er wel bijbesteld worden en zijn in de shop te vinden. 

De kaartjes worden mooi verpakt en beschermd in vloeipapier, en worden geleverd op jouw deurmat in een envelop of doosje die door de brievenbus past. 

Wil je iets weten wat je niet hebt kunnen vinden op mijn site, dan mag je mij altijd een berichtje sturen via het contactformulier!

Liefs,

Margot

Volg jij Kaart & Go al?