Een speciaal kaartje laten maken

Ben jij op zoek naar een kaartje voor een speciaal persoon of voor een mooie gelegenheid, en weet jij al helemaal welk gevoel het moet overbrengen, maar kun je dit nergens vinden? Dan kan ik jou hierbij helpen.

Als jij weet welk gevoel je wilt overbrengen, voor dat extra beetje aandacht en liefde, dan maak ik graag die vertaalslag voor jou in een ontwerp met een gedichtje en/of illustratie. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden, zodat we uiteindelijk tot een uniek ontwerp komen met het gewenste eindresultaat.

Weet jij nu al dat jij een maatwerk kaartje door mij wilt laten maken? Stuur mij een berichtje en dan kan ik direct voor jou aan de slag nadat we jouw wensen hebben besproken!  

Als je meer wil weten over mijn maatwerk, dan kun je hieronder een aantal voorbeelden van mijn maatwerken vinden, evenals een overzicht van mijn prijzen en recensies van klanten.

Portfolio maatwerk

Maatwerk kaartje met gedicht
Maatwerk kaartje met illustratie (en/of tekst)
Maatwerk kaart met illustratie & Gedicht dubbelzijdig

De prijzen van een maatwerk ontwerp kunnen erg uiteenlopen. Dit is gebaseerd op ieder zijn eigen wensen voor een ontwerp! In het schema hieronder vind je prijsindicaties voor de verschillende mogelijkheden. 

Ontwerpkosten gedicht €80

Voorzijde van een kaartje

80

Inclusief 1x ontwerpkosten en 1 correctieronde. Enkelzijdig ontwerp voor een A6 kaart. Exclusief illustratie, proefdruk en drukkosten.

Ontwerpkosten illustratie €125

Voorzijde van een kaartje

Vanaf €125

Inclusief 1x ontwerpkosten 'illustratie' en 1 correctieronde. Enkelzijdig ontwerp voor een A6 kaart. Exclusief proefdruk en drukkosten. Gedichtje of tekst is toe te voegen voor een meerprijs.

Ontwerpkosten illustratie & gedicht €195

Dubbelzijdig

Vanaf €195

Inclusief 1x ontwerpkosten 'illustratie & gedicht' en 1 correctieronde. Tekst is mogelijk in plaats van een gedicht. Dubbelzijdig ontwerp voor een A6 kaart. Exclusief proefdruk en drukkosten.

Extra informatie voor maatwerk kaartjes

Kaart & Go werkt met een minimale afname van 10 kaartjes per ontwerp, en een aanbetaling vooraf. In het geval je minder dan 10 kaartjes wilt afnemen, wordt hetzelfde ontwerp bedrag gerekend als bij een afname van 10 kaartjes.

Gezien maatwerk erg persoonlijk is en het vaak nog wat aanpassingen nodig heeft na de eerste oplevering, is de eerste correctieronde altijd inbegrepen bij de prijs. 

Voor alle maatwerk ontwerpen geldt: voor meer dan 1 correctieronde wordt een prijs berekend op basis van de extra uren. Voor kleine wijzigingen na de 1e correctieronde, die binnen 15 minuten vallen, worden geen extra kosten berekend. 

Een proefversie voor een ontwerp bedraagt €1. 

Heb je een bestaand ontwerp op Kaart & Go gezien die je zou willen laten personaliseren? Dat kan! Het personaliseren van een bestaand ontwerp bedraagt €20, exclusief drukkosten. 

Wil je meer weten of zou je een nauwkeuriger overzicht willen van de verwachte uitgaven van jouw maatwerk? Neem dan gerust contact met mij op.

Wil je meer weten of zou je een nauwkeuriger overzicht willen van de verwachte uitgaven van jouw maatwerk? Neem dan gerust contact met mij op.

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Annelore

  Margot heeft een onwijs mooi kaartje gemaakt omdat wij gingen verhuizen. Het kaartje hebben we bij de buren in de brievenbus gedaan en we kregen we veel positieve reacties erop! Het kaartje hebben we natuurlijk ook zelf gehouden als aandenken. Dankjewel!

 2. Quincy

  Margot haar kaartjes zijn geweldig. Toen mijn vriend en ik samen gingen wonen wist ik meteen door wie ik onze verhuiskaarten wilde laten maken. Ze neemt er de tijd voor, is pas tevreden als jij tevreden bent en het eindresultaat was dan ook prachtig! Van iedereen in de omgeving kregen wij zulke leuke reacties terug en bij vele staat hij ook nog in de kast omdat ze hem zo mooi vinden! Zeker een aanrader!

 3. Tuubs

  Kaart & Go, je bent ontzettend creatief, flexibel en je hebt een ontzettend mooi inlevingsvermogen. Je hebt mijn verhaal zo mooi uitgedrukt! Bedankt ervoor! You are the best!

 4. M. Meijer

  Bij Kaart & Go heb ik een kaart laten ontwerpen, die ik aan mijn collega’s heb gegeven in verband met mijn pensionering. Ik was heel blij met het resultaat en ook collega’s vonden het een leuke originele kaart als aandenken.

 5. Linda

  Lieve Margot, is een vakvrouw.
  Ze luistert naar je feedback en gaat er super snel en goed mee aan de slag. Heerlijk samen werken met prachtig eindresultaat 🤎

 6. Giovi

  Ik had al een paar keer kaartjes en posters besteld bij Margot, en ik was iedere keer enorm enthousiast! Nu ik ging verhuizen, kon ik dus niemand anders bedenken om mijn verhuiskaarten te maken en ze was geweldig. Ze luisterde echt naar wat ik wilde, en heeft een prachtig eindresultaat afgeleverd waar ik enorm trots op ben!

Geef een antwoord