Dit wil ik!

Maatwerk

Ben jij op zoek naar een kaartje voor een speciaal persoon of voor een mooie gelegenheid, 
maar kun je niet vinden wat je zoekt?  Dan kan ik jou hierbij helpen.

Als jij weet welk gevoel je wilt overbrengen, voor dat extra beetje aandacht en liefde, dan maak ik graag die vertaalslag voor jou in een ontwerp met een gedichtje en eventueel een illustratie. 

Dit wil ik!

Intake
Moodboard
1 concept met 2 variaties
2 correctierondes
1 uitgewerkt ontwerp
(voorzijde kaartje)

Wat is inclusief?

1 week

€80

Ben jij op zoek naar een kaartje voor een speciaal persoon of voor een mooie gelegenheid? Dan kan ik jou hierbij helpen.

Als jij weet welk gevoel je wilt overbrengen, voor dat extra beetje aandacht en liefde, dan maak ik graag die vertaalslag voor jou in een ontwerp met een gedichtje. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden, zodat we uiteindelijk tot een uniek ontwerp komen met het gewenste eindresultaat.

Gedichtkaartje op maat

Wat is exclusief?

Drukkosten kaartjes
Achterzijde kaartje

Wat is inclusief?

1 week

€125

Als jij weet welk gevoel je wilt overbrengen, voor dat extra beetje aandacht en liefde, dan maak ik graag die vertaalslag voor jou in een ontwerp met een gedichtje en illustratie. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden, zodat we uiteindelijk tot een uniek ontwerp komen met het gewenste eindresultaat.

Gedichtkaartje op maat met illustratie

Dit wil ik!

Wat is exclusief?

Intake
Moodboard
1 concept met 2 variaties
2 correctierondes
1 uitgewerkt ontwerp
(voorzijde kaartje)

Drukkosten kaartjes
Achterzijde kaartje

1 week

€20

De kaartjes uit de webshop kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een aanpassingen te doen aan het gedichtje. Er kan bijvoorbeeld een naam verwerkt worden in het gedichtje of een zinnetje toegevoegd worden die betrekking heeft op de persoon in kwestie. Op deze manier maak je het kaartje nog persoonlijker en nog specialer om te geven.

gedichtkaartje uit de webshop personaliseren

Dit wil ik!

Wat is inclusief?

Wat is exclusief?

Intake
1 correctierondes
1 uitgewerkt ontwerp
(voorzijde kaartje)

Drukkosten kaartjes
Achterzijde kaartje

Oplage

De keuze voor papier kan bijdragen aan een specifieke stijl of uitstraling van de kaart.

Papiersoort

Jouw maatwerk ontwerp kan op verschillende formaten kaart worden afgedrukt.

Formaat

Drukkosten

Per oplage aan kaartjes verschilt de prijs sterk. Hoe meer kaartjes er bedrukt worden, hoe goedkoper de kaartjes worden per stuk.

Per oplage aan kaartjes verschilt de prijs sterk. Hoe meer kaartjes er bedrukt worden, hoe goedkoper de kaartjes worden per stuk.

Meer informatie

Meer informatie

Jouw maatwerk ontwerp kan op verschillende formaten kaart worden afgedrukt. Het meest gebruikte formaat voor kaarten is A6 formaat. Zie hieronder verschillende formaten. Hoe groter het formaat, hoe hoger de prijs per kaart. 

Formaat en oplage

De keuze voor papier kan bijdragen aan een specifieke stijl of uitstraling van de kaart. De standaard papiersoort die Kaart & Go gebruikt voor maatwerkkaarten is 
Natuurkarton 300grams. Deze stevige papiersoort heeft een matte coating, een witte tint en een voelbare papiervezel. Voor een kaart. met een gebroken witte tint kan er gekozen worden voor Natuurkarton gebroken wit 350grams. De prijs blijft hierin hetzelfde als bij het bovenstaande overzicht.

In het geval dat je kiest voor de extra optie om goudfolie toe te voegen, zijn  er keuzes uit andere papiersoorten waarop dit mogelijk is.

De ene papiersoort is prijziger dan de ander, en daarin verschilt dan ook de prijs per oplage. Stuur mij gerust een berichtje als je hier vragen over hebt!

Papiersoort

Hoe meer kaartjes er bedrukt worden, hoe goedkoper de kaartjes worden per stuk. Zie hieronder een prijsoverzicht voor een voorbeeld aan hoeveelheden en formaten.
Deze prijzen gaan uit van de papiersoort die standaard door Kaart & Go wordt gebruikt voor maatwerk.

Klein:
74x105mm

Standaard:
105x148mm

Vierkant:
135x135mm

Groot:
148x210mm

A7 

A6 

A5

*Enkelzijdige druk
incl. btw

1 afdruk

€2,01

10 stuks

€2,92

20 stuks

€3,96

€5,29

€3,58

€2,09

€2,09

€3,58

€5,29

€3,81

€2,84

€2,00

Ik heb hier een vraag over

Staat jouw gewenste hoeveelheid kaartjes en/of formaat er niet bij, of ben je benieuwd wat de prijzen zijn voor een andere papiersoort, stel dan gerust. jouw vraag hierover. Meer informatie over de papiersoorten is hieronder te vinden.

Ik heb hier een vraag over

1x

10x

20x

Meer info pls!

Wil je een kaart laten ontwerpen met voor- en achterkant of de voor- en binnenkant? Dat kan! 

Dubbzijdig ontwerp

Bekijk de mogelijkheden

Gezien maatwerk erg persoonlijk is, heeft het soms nog wat extra aanpassingen nodig.

Extra correctierondes

Vertel me meer!

Een toevoeging van goudfolie kan een kaartje nog net wat specialer of sierlijker maken!

Goudfolie

Extra opties

Een toevoeging van goudfolie kan een kaartje nog net wat specialer of sierlijker maken! Denk hierbij aan een woord uit het gedichtje wat je wilt benadrukken met goudfolie of een onderdeel van de illustratie die je in goudfolie zou willen. De goudfolie is 3D touchfolie en is hierdoor licht voelbaar op het papier. 

Goudfolie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Prijs afhankelijk van oplage kaartjes

Gezien maatwerk erg persoonlijk is en het vaak nog wat aanpassingen nodig heeft na de eerste oplevering, zijn de eerste twee correctierondes altijd inbegrepen in de prijs. 
Daarna geldt: voor meer dan 2 correctierondes wordt een prijs berekend op basis van de extra uren. Voor kleine wijzigingen (na de inbegrepen correctierondes) die binnen 15 minuten vallen, worden geen extra kosten berekend. 

Extra correctierondes

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wil je een kaart laten ontwerpen met voor- en achterkant of de voor- en binnenkant? Dat kan! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitnodiging voor een evenement. 
Zowel een gedicht en/of tekst, illustratie en goudfolie zijn hierbij mogelijk. Laat de kaart volledig ontwerpen zoals jij dat wilt. 

Dubbelzijdig ontwerp

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Prijs afhankelijk van oplage kaartjes

Toen mijn vriend en ik samen gingen wonen wist ik meteen door wie ik onze verhuiskaarten wilde laten maken. Ze neemt er de tijd voor, is pas tevreden als jij tevreden bent en het eindresultaat was dan ook prachtig! Van iedereen in de omgeving kregen wij zulke leuke reacties terug en bij vele staat hij ook nog in de kast omdat ze hem zo mooi vinden! Zeker een aanrader!

- Quincy

"Margot haar kaartjes zijn geweldig!"

Ik had al een paar keer kaartjes en posters besteld bij Margot, en ik was iedere keer enorm enthousiast! Nu ik ging verhuizen, kon ik dus niemand anders bedenken om mijn verhuiskaarten te maken en ze was geweldig. Ze luisterde echt naar wat ik wilde, en heeft een prachtig eindresultaat afgeleverd waar ik enorm trots op ben!

- Giovi 

"Ze luisterde echt naar wat ik wilde"

Kaart & Go, je bent ontzettend creatief, flexibel en je hebt een ontzettend mooi inlevingsvermogen. Je hebt mijn verhaal zo mooi uitgedrukt! Bedankt ervoor! You are the best!

- Tuba

"Je hebt mijn verhaal zo mooi uitgedrukt!"

Ze luistert naar je feedback en gaat er super snel en goed mee aan de slag. Heerlijk samen werken met prachtig eindresultaat 🤎

- Linda 

"Lieve Margot is een vakvrouw!"

Pas als jij helemaal tevreden bent, stuur ik het ontwerp naar de drukker en laat ik de kaart(en) voor je afdrukken. Een paar dagen later heb jij je eigen maatwerkkaartjes in de bus en kun je ze versturen (of lekker zelf houden)!

03. Oplevering

Ik stuur een ontwerp met twee variaties daarop waaruit jij kunt kiezen. Daarna kunnen daar nog aanpassingen aan gedaan worden, zodat we uiteindelijk tot een uniek ontwerp komen met het gewenste eindresultaat.

02. Ontwerp

Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden via een videocall. Naar aanleiding van de intake, stuur ik jou een moodboard met voorbeelden en een kleurenschema. Als dit aansluit bij jouw wensen en jij hier enthousiast van wordt, dan begin ik met ontwerpen!

01. Intake

Werkwijze

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om een gedichtkaartje op maat te laten maken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op en dan beantwoord ik graag jou vragen!


Wil jij een kaartje op maat?

Helpt jou om de boodschap over te brengen waar je zelf nog de woorden voor zoekt.

Kaart & Go

Menu