Hoeveel ik met jou bof? Heel veel! Op deze kaart vind je een lief gedichtje over de waardering van iemand, die veel voor jou betekent. Iemand waarbij jij je niet hoeft voor te doen als iemand anders en waar jij lekker jezelf bij kunt zijn. Als je het lastig vind om dit zelf goed te verwoorden, dan doet dit gedichtje dat voor jou!

Hoeveel ik met jou bof -
kaartje met armbandje

Terug naar de shop

€8,95

Bedel van stainless steel, verkleurd niet door vocht.
Enkele kaart op A6 formaat: 148x105mm
Gedrukt op 100% gerecycled papier: licht grijze tint
Adresregels op de achterkant, en genoeg ruimte om een mooi berichtje te schrijven.
Exclusief envelop

Details

Jouw kaartjes worden met liefde verpakt in vloeipapier, met een mooie sluitzegel.
Deze gaan in een verharde envelop of een brievenbus doosje, afhankelijk van de hoeveelheid kaartjes. Zo komen jouw kaartjes ongeschonden bij jou (of de ontvanger) aan.

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERPAKT?   -

Jouw bestelling wordt verzonden in een verharde envelop of een (brievenbus) doosje, afhankelijk van de inhoud van jouw bestelling. Past het in een brievenbusdoosje, dan gaat de verzending via de reguliere post.
Is het groter of zwaarder, dan gaat de verzending via de pakketpost van PostNL.

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN? -

Alle bestellingen die vóor 16.oo uur geplaatst zijn, gaan dezelfde dag nog op de post. Deze bestelling kun je de eerstvolgende dag verwachten, met uitzondering van het weekend.
(Let op: Vrijdag op de post, is zaterdag in de bus. Zaterdag op de post, is dinsdag in de bus.)

HOELANG DUURT HET VOORDAT MIJN
BESTELLING BIJ MIJ IS?  -

De kaartjes in de webshop zijn op drie verschillende soorten papier bedrukt. De oude collectie is gedrukt op 100% gerecycled papier. Dit papier heeft een lichte grijstint en af en toe een zichtbare vezel.
De nieuwe collectie is gedrukt op FSC gecertificeerd Biotop papier (dit papier heeft een licht gele tint) of op Old mill papier (dit papier heeft een gebroken witte tint).

HOE ZIET HET PAPIER ERUIT?   -

Zeker! Het personaliseren van een bestaand ontwerp bedraagt €20, exclusief drukkosten. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier. 

KAN IK een GEDICHTJE LATEN PERSONALISEREN?  -