Eerst maar even voorstellen

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met alles wat creatief is. Als kind werd ik dan ook weleens ‘Margootje Monet’ genoemd en riep ik dat ik later schrijver, dichter en illustrator zou worden.
Na een detour van een opleiding en werk in de zorg, ben ik daar grappig genoeg uiteindelijk wel alsnog op uitgekomen!
Creatief bezig zijn is echt mijn uitlaatklep en geeft me veel positieve energie.

Sinds jongs af aan ben ik gedichtjes aan het schrijven en illustraties aan het maken om grip te krijgen op de, vaak intimiderende, wereld om mij heen. Vanwege mijn hoogsensitiviteit heb ik altijd te maken gehad met mentale problematiek (wat ik in een volgende blog vertel). Het omzetten van emoties en gebeurtenissen naar gedichtjes is voor mij een manier om dit van mij af te schrijven en er op een andere manier naar te kunnen kijken.

Naarmate ik meer gedichtjes ging schrijven en deze liet lezen aan mijn omgeving, kwam ik erachter dat veel mensen zich hierin herkenden en dat mijn gedichtjes andere mensen zouden kunnen helpen. 

Et voilà, in 2020 werd Kaart & Go geboren! 
Fun fact: Kaart & Go spreek je volledig op z’n Nederlands uit. ‘Go’ is namelijk de afkorting van mijn naam. Dus een beetje kaart en een beetje van mij!

De waarde van een kaartje

Het is zo’n kleine moeite, maar zo’n groot gebaar! Want laten we eerlijk zijn, een hartverwarmend kaartje in de bus is toch veel specialer dan een berichtje op de app.

Met de herkenbare en troostrijke gedichtjes op de kaartjes van Kaart & Go, kun jij een ander steunen of iemand een hart onder de riem steken.
Ze hebben betrekking op alledaagse fijne én moeilijke momenten, en hebben net dat extra beetje zeggingskracht.

Deze kaartjes zijn niet alleen mooi om te geven als lief gebaar, maar zijn ook geschikt om een fijn plekje in huis te krijgen. Zo kun jij jezelf dagelijks herinneren aan het gevoel en de boodschap die het kaartje overbrengt.

Een kaartje op maat

Zoek je een kaartje met een specifieke boodschap of een kaartje voor een speciale gelegenheid, maar kun je die niet vinden? Dan is een kaartje op maat de uitkomst. Daarmee kun je jouw visie tot leven brengen en de juiste snaar raken. Met liefde maak ik kaartjes op maat of personaliseer ik mijn bestaande ontwerpen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de kaartjes die ik op maat heb gemaakt of neem een kijkje in mijn webshop:

Alle kaartjes zijn op volledig gerecycled papier bedrukt en worden mooi voor jou ingepakt. Stuur jij de volgende keer ook een kaartje? 

 

Tot de volgende!

Liefs,

Margot