Welkom bij Kaart & Go

Hier vind je mooie wenskaarten en posters met een bijzondere boodschap in de vorm van een gedichtje en/of illustratie. Het is een kleine moeite om te geven, maar zo een groot gebaar! Deze mooie wenskaarten kunnen ook een speciaal plekje krijgen in het interieur.

Ook is het mogelijk om een maatwerk ontwerp te laten maken of een bestaand ontwerp van Kaart & Go te laten personaliseren.

Meer hierover weten? Stuur mij dan gerust een

speciale wenskaarten en posters

Categorieën

 • Gedichtkaart

  Gedichtkaart (16)

  Gedichtkaarten met lieve woorden, voor verschillende gelegenheden. Als jij op zoek bent naar een kaartje met een bijzondere boodschap, zit je hier goed. De gedichtjes op de kaartjes van Kaart & Go hebben betrekking op alledaagse fijne én moeilijke momenten. Deze kaartjes zijn niet alleen mooi als gebaar om te geven, maar zijn ook geschikt om een fijn plekje in…
 • Wenskaart

  Wenskaart (18)

  Een mooie wenskaart kan toepasselijk zijn voor veel verschillende gelegenheden. Je kunt een kaartje sturen naar aanleiding van een speciale gelegenheid, maar je kunt natuurlijk 0ok heel spontaan een kaartje sturen! Bijvoorbeeld om te laten weten dat je aan iemand denkt. Bovendien bieden deze wenskaarten nét dat beetje extra, door de bedachtzame tekstjes, met of zonder illustratie.
 • Illustratie kaart

  Illustratie kaart (12)

  Een kaart met illustratie voor verschillende gelegenheden! Stuur een mooi kaartje naar iemand op als blijk van waardering of een grappig kaartje om juist een lach op iemand z'n gezicht te brengen . Een kleine moeite, maar een groot gebaar.
 • Advieskaart

  Advieskaart (6)

  Wil jij een kaartje aan iemand geven met lief advies, maar weet je niet precies hoe je dat zou moeten verwoorden? Deze kaartjes doen dat voor jou.
 • Poster

  Poster (5)

  Een poster met een mooie boodschap. In de teksten op deze posters zitten mooie levenslessen verscholen. Dat maakt ze bijzonder om een plekje in huis te geven, als dagelijkse herinnering hieraan, of om kado te doen aan iemand anders.
 • Waardering kaart

  Waardering kaart (4)

  Stuur een mooi kaartje op naar iemand als blijk van steun en waardering of om te laten weten dat je aan hen denkt. Een kleine moeite, maar een groot gebaar!
 • Giftbox

  Giftbox (4)

  De giftboxen met kaartjes en posters bevatten ontwerpen met waardevolle en inspirerende gedichtjes. Aan sommige giftboxen is nog een extraatje toegevoegd, zoals een armbandje, een vel vloeipapier of droogbloemetjes. Bij gebrek aan tijd of zin om kaartjes bij elkaar te zoeken, zijn deze giftboxen een uitkomst! Bijzonder om kado te doen aan jezelf of aan een ander.
 • Felicitatiekaart

  Felicitatiekaart (2)

  Met een felicitatie kaart kun je veel meer dan alleen iemand feliciteren. Je kunt die persoon ook gelijk laten weten hoeveel hij/zij/hen voor jou betekent! Stuur bijvoorbeeld een lief kaartje voor het slagen van een examen, voor een verjaardag, voor een nieuwe woning of de geboorte van een kindje.

Maatwerk testimonials


LINDA

Lieve Margot is een vakvrouw. Ze luistert naar je feedback en gaat er super snel en goed mee aan de slag. Heerlijk samen werken met prachtig eindresultaat 🤎TUBA

Kaart & Go, je bent ontzettend creatief, flexibel en je hebt een ontzettend mooi inlevingsvermogen. Je hebt mijn verhaal zo mooi uitgedrukt! Bedankt daarvoor! You are the best


ANNELORE

Margot heeft een onwijs mooi kaartje gemaakt omdat wij gingen verhuizen. We kregen er veel positieve reacties op! Het kaartje hebben we natuurlijk ook zelf gehouden als aandenken. Dankjewel!


Kaart & Go gaat zo duurzaam mogelijk te werk

Alles wordt daarom afgedrukt op 100% gerecycled papier en bij de verzending wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic. Geen cellofaan zakjes dus! Enveloppen worden niet standaard bij de kaartjes geleverd, maar kunnen erbij besteld worden en zijn te vinden in de shop. 

De kaartjes worden mooi verpakt en beschermd in vloeipapier, en het pakketje past door de brievenbus!

Volg jij Kaart & Go al?